Despre noi

BRUTARUL-COFETARUL este o revistă de specialitate dedicată profesioniştilor din industria de morărit, panificaţie, patiserie, cofetărie, obiectivul de bază al acesteia fiind informarea completă şi imparţială a specialiştilor şi managerilor de pe piaţa de profil.

Încă din anul 2001, publicaţia constituie principala sursă de informare a factorilor de decizie şi a personalului tehnic din mori, brutării artizanale şi industriale, patiserii sau cofetării.

Conţinutul revistei este adaptat în permanenţă la nevoile cititorilor, incluzând ştiri şi reportaje despre tehnologiile şi soluţiile dedicate sectorului de profil, interviuri şi prezentări ale unor afaceri de succes, noutăţi despre materiile prime şi echipamentele folosite în sector.

Un alt scop important al revistei este publicarea de reţete, respectiv oferirea detaliilor tehnologice, legislative, de management şi marketing, precum şi prezentarea de soluţii practice pentru activitatea specialiştilor.
   
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…