În perioada 24-26 Mai 2018 are loc cel de-al 9-lea Congres Central European pentru Alimentație (CEFood) și Simpozionul Asociației Specialiștilor din Morărit și Panificație cu tema – Rolul proceselor fermentative…
În fiecare an, o medie de 320.000 de cazuri legate de intoxicații alimentare sunt înregistrate în Uniunea Europeană1, iar contaminarea încrucișată are rol în acesta. În orice bucătărie este extrem…
De ce folosim cisteina în panificație? Unul dintre aditivii alimentari care fac obiectul controverselor actuale legate de inocuitatea alimentelor este L-cisteina și derivații acesteia (L-cisteina monohidrat, clorhidratul de cisteină etc).…
Citiți articolul anterior AICI.   Potrivit noii reglementări, fiecărui criteriu îi corespunde un punctaj negativ. Punctajul final care determină nivelul riscului fiscal se calculează prin însumarea punctajelor aferente fiecărui criteriu…
Petrecerile tematice sunt printre cele mai de actualitate evenimente ce permit organizatorilor să exploateze o mare varietate de posibilități în ceea ce privește decorațiunile, invitațiile, meniul și… desertul. Torturile pregătite…
Brutăriile şi patiseriile acordă o importanţă deosebită diversificării sortimentelor de produse cu forme noi şi sortimente inedite, pentru a fi pe gustul cât mai multor clienţi. Înscriindu-vă la noul curs…
Melasa reprezinta un lichid vascos, negru, care este produs in urma proceselor de rafinare a trestiei si sfeclei de zahar. In acest moment, melasa reprezinta o materie prima folosita la…
INGREDIENTE Blat: 5 ouă, 220 g zahăr, 200 g unt topit, 250 ml apă minerală sau 250 ml suc de portocale, 300 g făină, 20 g cacao, 10 g praf…
Citiți articolul anterior AICI.   Datorită compoziției sale hrișca este inclusă în alcătuirea unor meniuri variate, în dietele multor boli, iar recent a fost inclusă în curele de slăbire. S-a…
Rămâi în atenția specialiștilor un an întreg!  Promovează-ți afacerea în CALENDARUL BRUTARUL-COFETARUL 2018!    Calendarul Brutarul-Cofetarul este un instrument de comunicare cu tradiție în rândul cititorilor revistei, care îl primesc…
Pagina 1 din 94
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…