Marți, 16 Iunie 2015 12:27

Avantajele participării la cursurile practice intensive

-          Caracterul practic și intensiv | Modulele se desfășoară pe durata a numai două zile, iar cursanții experimentează întregul proces tehnologic.

-          Profesionalismul trainerilor | Organizatorii colaborează cu cei mai buni specialiști din țară și din străinătate, maeștri brutari, cofetari și bucătari consacrați, premiați internațional.

-          Rețete consacrate, ingrediente naturale | Cursanții obțin produse deosebite folosind ingrediente clasice și procedee de lucru manuale, primind mostre din produsele realizate la curs.

-          Tematici de actualitate | Modulele de curs răspund nevoilor de perfecționare ale cursanților: prepararea platourilor reci și calde, sculptura culinară cursul de pizza, brutăria sau ciocolateria artizanală, conceptul de Candy Bar, deserturile monoporții, torturile consacrate, florile și figurinele din zahăr sau ultimele tendințe în decorarea torturilor se numără printre cele mai frecventate cursuri.

Experiența organizatorilor de 15 ani în deservirea mediului de afaceri de pe nișele gastronomiei, a panificației și cofetăriei (prin revistele GASTROMEDIA și BRUTARUL-COFETARUL și prin Expoziția GASTROPAN, toate dedicate specialiștilor și antreprenorilor din domeniu), a permis dezvoltarea de contacte cu cei mai buni profesioniști români și străini, garantând astfel calitatea cursurilor organizate.

PROGRAMUL CURSURILOR URMĂTOARE

Preparate calde pentru mese festive

29-30 IUNIE

Detalii și înscrieri la telefon

0371-328.698,

0732-575.556

sau pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Brutărie artizanală – pâine și produse de patiserie

29-30 IUNIE

Platouri preparate reci

13-14 IULIE

Sculptură în fructe și legume

27-28 IULIE

Curs intensiv de preparare pizza

29 IULIE

Decorare torturi de botez

3-4 AUGUST

Galerie foto a cursurilor anterioare AICI.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…